Катедра "Публична администрация"

Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“

петък, 25 ноември 2022 0:00

Разглеждате снимки от Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“

Вижте пълен текст на Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“

Събитието се организира за девета поредна година от катедра "Публична администрация" на факултет &bdquo;Управление и администрация&ldquo;.<br>Есенната академия стартира през 2014 г. като форум за обмен на информация и идеи за научни изследвания и преподавателска работа на екипа на катедра &bdquo;Публична администрация&ldquo; в УНСС. Ежегодното й провеждане постепенно я утвърди като национален форум, включен в годишния календар с прояви на Института по публична администрация, отбеляза доц. д-р Деница Горчилова, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет &bdquo;Управление и администрация&ldquo; и научен секретар на катедра &bdquo;Публична администрация&ldquo; и допълни, че тази година са решили да се върнат към корените, като кръстят академията &bdquo;Лаборатория за иновации&ldquo; и поканят външни хора за лектори.

Събитието се организира за девета поредна година от катедра "Публична администрация" на факултет „Управление и администрация“.
Есенната академия стартира през 2014 г. като форум за обмен на информация и идеи за научни изследвания и преподавателска работа на екипа на катедра „Публична администрация“ в УНСС. Ежегодното й провеждане постепенно я утвърди като национален форум, включен в годишния календар с прояви на Института по публична администрация, отбеляза доц. д-р Деница Горчилова, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет „Управление и администрация“ и научен секретар на катедра „Публична администрация“ и допълни, че тази година са решили да се върнат към корените, като кръстят академията „Лаборатория за иновации“ и поканят външни хора за лектори.

Страница:

Галерия снимки от Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“ ...