Катедра "Счетоводство и анализ"

Обновено: петък, 04 ноември 2022 8:33

Студентите за нас

Благодарствено писмо до ръководството на катедра "Счетоводство и анализ" от студентите от специалност "Счетоводство" 2020 г. относно връчването на дипломите на 2.11.2022 г.

Здравейте проф. д-р Снежана Башева и проф. д-р Даниела Фесчиян,

Пишем Ви във връзка с официалното ни връчване на дипломите, за което искаме да Ви благодарим искрено!

Емоцията, която изпитахме по време на церемонията беше неописуема, всичко беше невероятно и ние се почуствахме забелязани и истински оценени, за което отново много Ви благодарим, надяваме се, че вече няма да има фактори, които да спират тези хубави моменти, а именно тези церемонии по връчване на дипломите.

За нас беше удоволствие да изучаваме специалност "Счетоводство" в Университета за Национално и Световно Стопанство. Получихме и усвоихме знания и съвети от едни истински професионалисти, а именно Вие нашите преподаватели (колеги).

Пожелаваме на колегите, които защитиха успешно магистърските тези да изпитат тази невероятна емоция и да се почустват удовлетворени от свършената работа, както ние се почуствахме.

Благодарим, довиждане и до нови срещи!

Поздрави,

специалност "Счетоводство" 2020/ [email protected]

Здравейте,

Радостта е взаимна. Вие бяхте прекрасни студенти. Бъдете живи и здрави. Успехи!

Поздрави

проф. д-р Снежана Башева - ръководител на катедра "Счетоводство и анализ"




Огромна благодарност!

Уважаеми проф.д-р Снежана Башева, проф.д-р Даниела Фесчиян и проф.д-р Стоян Стоянов,

Честита Нова 2022 Година! Желая Ви много здраве и академични успехи!

Благодаря Ви за предоставената ми през 2015 г. възможност за обучение в ОНС "Доктор"! 

Благодаря Ви за рецензиите, становищата, заключенията, критичните бележки и препоръките към изготвения от мен дисертационен труд! 

За мен беше чест да бъда докторант в най-старата и престижна катедра на УНСС! Благодаря!

С уважение,

Калинка Илиева

 

Уважаеми студенти,
Най-големият атестат за нашата работа е вашето мнение. Благодарим ви за доверието!

Dear Snejana,

Thank you very much for your  friendship, support and cooperation.

ICAEW will continue to support UNWE – students and professors as with our experience, materials and programmes.

I am looking forward to see UNWE students joining the ACA Scholarship.

Also, I am looking forward to meeting you and Professor Musov next year.

Very best wishes and regards

Joanna

Благодарствено писмо от г-н Николай Танчев

Здравейте проф. д-р Снежана Башева,

Днес бях в университета и си взех дипломата за бакалавър, специалност "Счетоводство". Искам да Ви изкажа огромните си благодарности за всичко, което напривихте за мен и за всичко на което ме научихте. Желая Ви здраве и продължавайте да бъдете такъв всеодаен преподавател и да вдъхновявате студентите така, както успяхте да вдъхновите мен. Още веднъж - Благодаря Ви! Горд съм да се нарека студент на Вашата катедра!

Поздрави ,

Николай Танчев

Благодарствено писмо от г-н Симеон Алексиев

Здравейте доц. д-р Маркова,

Пише ви Симеон Алексиев с ф.н. 2120059 – магистър, специалност "Финансов мениджмънт" за дисциплина „Корпоративно счетоводство“.

Не успях да дойда днес да си представя курсовата работа и казусите защото ми изникна ангажимент, много моля да ме извините ако съм ви причинил неудобство.

Приложено ви изпращам казусите които направих както и курсовата ми работа.

В началото на предмета си мислех, че ще е много скучен (аз бях на първия ред в ъгъла в стая 4043), с течение на лекционния материал и особено при правене на казусите наистина много ми хареса предмета и мога да кажа, че благодарение на казусите се сдобих с нови умения по локиране и разбиране на документи, умения които ще ми трябват в бъдеще.

Много ви благодаря за старателността и търпението при преподаване!

 Симеон Алексиев

 e-mail: [email protected]


Благодарствено писмо от г-н Николай Танчев

 

Уважаема проф. Фесчиян,
Взех си дипломата за бакалавър, специалност "Счетоводство". Искам да Ви Благодаря за всичко, на което ме научихте, за цялата работа, която успяхме да свършим през тези 4 години. Благодаря Ви за отношението, което имахте към студентите и в частност към мен! Благодаря Ви, че успяхте да ме вдъхновите да чета все повече и повече! Желая Ви здраве и не спирайте да бъдете този всеотдаен преподавател, който ми показахте, че сте! Гордея се с това, че съм завършил Вашата катедра!
С уважение,
Николай Танчев
 
 

Благодарствено писмо от г-н Мартин Бранков

 

Уважаема професор Башева,

С настоящия имейл бих желал да Ви благодаря за коректното и професионално отношение. Впечатлен съм от Вашия подход и отдаденост към научната работа. 

Благодаря Ви за отделеното време и Ви желая много здраве и успехи.

 

С уважение Мартин Бранков

тел. +359 888 829 303;

e-mail: [email protected]

 

 Благодарствено писмо от г-ца Магдалена Станчева

Magdalena Stancheva <[email protected]>
Сб 20.2.2021 г. 11:20
  •  проф. д-р Снежанка Башева
Здравейте,
Бих желала да изкажа впечатлението си от метода на обучение на проф. д-р Башева. Надявам се това да е правилният адрес, но ако това не е така - моля да препратите към правилния.
По време на лекциите беше очевидно желанието на проф. Башева да ни предаде материала по възможно най-лесния начин за възприемане - предоставени бяха материали, тя обясняваше теорията разбираемо с включване на примери, отговаряше на въпроси. Проверката на нашите знания по дисциплината също бяха изключително полезни за мен - разгледаните казуси, зададени от проф. Башева, според мен бяха удачен начин да се оценят познанията по предмета, а допълнителните въпроси надградиха моите знания по финансово счетоводство. 
Преподавателската професия изисква специални качества, които по моите лични наблюдения проф. Башева притежава - не само познания по дисциплината, но и метод на преподаване, комуникация със студентите и желание да ни научи да разсъждаваме над казуса, а не да търсим конкретен отговор в учебника.
Благодарна съм, че именно проф. Башева ни води лекциите и се надявам повече преподаватели да имат нейното отношение към преподаването и студентите.
С ужавание,
Магдалена Станчева

 

Благодарствено писмо от г-жа Татяна Грозева

Благодарствено писмо от г-н Георги Стоянов