Катедра "Регионално развитие"

Отличие за доц. д-р Георги Николов по случай 10 годишнината на катедра "Регионално развитие"

вторник, 07 ноември 2023 16:53

Възпоменателен медал „Проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на УНСС“, връчи ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров на ръководителя на катедрата доц. Георги Николов. Отличието бе връчено в кулминацията на честванията за 10 годишния юбилей на звеното.

Отличие_2.JPG

Снимка: проф. Димитър Димитров връчва на доц. Георги Николов възпоменателен медал „Проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на УНСС“



Ректорът подчерта активността на катедрата, с която е допринесла за разпознавоемостта и развитието си през последните години. Оцени постигнатите партньорства в Европа и на Балканите. Подчерта развитите актуални научно-практически теми в областта на интелигентните градове и пренасянето им в сътрудничество с бизнеса. Обърна специално внимание и на допълнителната квалификация "Развитие на интелигентни градове", която е резултат от тези усилия и се провежда успешно в Института за следдипломна квалификация при УНСС. 

Доц. Николов благодари на проф. Димитров като поднасе юбилейната значка с празничното лого на катедрата и изказа признателност за подкрепата, получавана от академичния екип на специалност "Регионално развитие". Той подчерта различните направления, в които се развива катедрата и важността на взаимодействието между всички заинтересовани страни - академични, бизнес, граждански, политически, за да има успех в регионите на страната. 

Прикачени файлове:

image/jpeg Отличие_2.JPG - 4439 KB

Галерия снимки от Отличие за доц. д-р Георги Николов по случай 10 годишнината на катедра "Регионал ...