Катедра "Публична администрация"

УНСС е единственият университет с инициативата pro bono доброволчество

вторник, 11 януари 2022 0:00

Разглеждате снимки от УНСС е единственият университет с инициативата pro bono доброволчество

Вижте пълен текст на УНСС е единственият университет с инициативата pro bono доброволчество

В новия брой на&nbsp;<span>&bdquo;<a href="http://sc.unwe.bg/?page_id=11197" target="_blank">Вестник на УНСС</a>&ldquo;</span>&nbsp;читателите ще намерят новини от живота на университета, интересни статии, интервюта и рубрики.

В новия брой на Вестник на УНСС читателите ще намерят новини от живота на университета, интересни статии, интервюта и рубрики.

В един от материалите авторите представят международен проект за включване на студенти в&nbsp;<a href="http://sc.unwe.bg/wp-content/uploads/2022/01/%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%B9-660.3.pdf" target="_blank"><span>pro bono доброволчество</span></a>, чрез който имат възможност да придобият опит по специалността си и да навлязат в гражданския сектор. По време на pro bono работилниците студенти работят заедно с академични и бизнес ментори, за да решат проблемите на нестопански организации.

В един от материалите авторите представят международен проект за включване на студенти в pro bono доброволчество, чрез който имат възможност да придобият опит по специалността си и да навлязат в гражданския сектор. По време на pro bono работилниците студенти работят заедно с академични и бизнес ментори, за да решат проблемите на нестопански организации.

Галерия снимки от УНСС е единственият университет с инициативата pro bono доброволчество ...