Катедра "Финанси"

Информация за дипломантите от специалност „Финансов мениджмънт“ – дистанционно обучение по сроковете за предаване, записване и провеждане онлайн Държавен изпит „Защита на дипломна работа“ на 26.06.2024г. от 10 часа

петък, 05 април 2024 15:14

Защитата на студентите от специалност „Финансов мениджмънт“ - дистанционно обучение ще се проведе  онлайн  на 26.06.2024г. от 10 часа.

 

Научните ръководители  предават  готовите и одобрени  дипломни работи на имейла на  административния секретар -  [email protected]   от 15.05.2024г. (сряда)  до 12 часа на 16.05.2024г. (четвъртък) на студентите от специалност „Финансов мениджмънт“ – дистанционно обучение.  

Моля да има копие и до дипломанта, и копие до г-н Свиленов от ЦДО - [email protected].

 

Титулната страница на дипломната работа, която ще се предава на научния ръководител по имейл за защита през м.06.2024г.,  съдържа следните елементи – трите имена на студента, фак. №, специалност, форма на обучение, университетски имейл адрес на дипломанта и  GSM на дипломанта (вж. Форма на Титулна страница на дипломна работа ).  

 

Посоченият университетски имейл да не се подчертава, за да се вижда ясно.    

 

В края на електронния екземпляр на дипломната работа се прилага и  екземплярът от  заявлението (във word формат без подписи),  одобрено от научния ръководител с утвърдената тема (вж. Форма на Заявление ).   

 

Научните ръководители изпращат одобрените дипломни работи на административния секретар в електронен вид  (word формат) в срок до 12 часа на 16.05.2024г. на имейл -  [email protected].          

Моля да има копие и до дипломанта, и копие до г-н Свиленов от ЦДО - [email protected].

 

Ако дипломните работи съдържат приложения  (таблици, графики, схеми и др.), да бъдат сложени след „Използвана литература“ в края на дипломната работа. 

Не се приемат файлове с отделни приложения. 

 

Записването на студентите в отдел „Студенти-магистър“ към ЦДО  се осъществява като студентите изпратят на имейла на г-н Николай Свиленов  - [email protected] в срок от 15.05.2024г. до 16.05.2024г. следните документи:

= Декларация за лични данни /изтеглете от ТУК/;

= копия на дипломите за средно и висше образование;

= две снимки паспортен формат /4,5х3,5см - надписани с две имена и факултетен номер/ на място в ЦДО /приемно време от 8:00 до 16:30 часа/ или изпратят по куриер на адрес: 1700 София, Район “Студентски", ул. 8-ми декември №19, УНСС, Център за дистанционно обучение.

 

 

ИЗИСКВАНИЯ

ПРИ  П Р Е Д А В А Н Е  НА ГОТОВАТА ДИПЛОМНА РАБОТА

 НА НАУЧНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ ПО  ИМЕЙЛ 

 

Научните ръководители  получават  по имейл  разработените дипломни работи в (word формат)  от дипломантите.

 

Научните ръководители изпращат одобрените дипломни работи в електронен вид  (word формат) на административния секретар [email protected]  в срок до 12 часа на 16.05.2024г.     

Моля да има копие и до дипломанта, и копие до имейла на г-н Свиленов от ЦДО - [email protected].

 

В края на дипломната работадипломантът прилага:

= Декларация за авторство  (вж.  Декларация за авторство )     и

= Заявлението,  одобрено от научния ръководител с утвърдената тема  (вж. Форма на Заявление ).   

 

Записването за защита се осъществява в отдел “Магистърска степен” към ЦДО в периода от 15.05.2024г. (сряда) до 16.05.2024г. (четвъртък), който е определен от катедрата за предаване на дипломните работи.    

 

Дипломантите ще  получат рецензиите си по електронна поща от административния секретар г-жа Галена Ковачева   на посочения университетски имейл на титулната страница на дипломната работа.    

 

Защитата на студентите от дистанционно обучение ще се проведе онлайн  през MS Teams  на 26.06.2024г. от 10  часа.

 

График-Разпределение на явяващите се дипломанти онлайн  през MS Teams  на Държавен изпит „Защита на дипломна работа“ за определената дата, час и разпределение в съответната комисия  ще бъде обявен на сайта на катедрата, три дни преди назначена дата за защита.

 

График-Разпределение ще съдържа следните данни: – имената на дипломанта, фак.№, специалност, дата, час и № на комисия за онлайн защитата през м.06.2024г..

 

Към график-разпределение ще бъдат обявени и  Изискванията към дипломантите при защитата на дипломни работи.    

 

Изискваните приложения се намират в края на настоящия файл.

 

 

04.04.2024г.                                               катедра „Финанси“ 

 

 

Галерия снимки от Информация за дипломантите от специалност „Финансов мениджмънт“ – дистанционно о ...