Катедра "Финанси"

Публична лекция на тема „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“, организирана от Финансово-счетоводния факултет, Общоикономическия факултет и Факултет „Управление и администрация“ на УНСС

неделя, 30 април 2023 0:46 /
Начало:
сряда, 10 май 2023 14:00
Край:
сряда, 10 май 2023 16:00
Място:
ГОЛЯМА КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА НА УНСС
Подробности:

Финансово-счетоводният факултет,

Общоикономическият факултет и Факултет „Управление и администрация“ на УНСС

организират публична лекция на тема

„Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“

с гост-лектор г-н Николай Петров,

и канят всички студенти и докторанти на УНСС да вземат участие в нея.



Г-н Николай Петров има 12-годишен международен ръководен опит в мултинационална компания за търговия на дребно с хранителни продукти като главен изпълнителен директор и главен оперативен директор в България и Русия, 7-годишен опит в средния корпоративен мениджмънт, 7-годишен опит като предприемач в търговията с хранителни продукти на дребно и на едро.

Той е дългогодишен мениджър в компания, която е част от Топ 20 на най-големите компании в България.

Има изключителен професионален опит в стартирането и разрастването на компании за търговия на дребно в България и Русия, в създаването и трансформирането на компании в сферата на продажбите и снабдяването.

Г-н Николай Петров е опитен професионалист със задълбочени познания и разбиране на целия цикъл на управление на бизнеса в сектора на търговията на дребно и супермаркетите. Член на борда, участващ и ангажиран във всички ключови показатели за изпълнението (KPI) на компанията, пряко отговорен за резултатите от приходите и разходите на дружеството.

Финансово-счетоводният факултет, Общоикономическият факултет и Факултет „Управление и администрация“ на УНСС имат удоволствието да поканят всички студенти и докторанти на УНСС да вземат участие в публичната лекция.

Очакваме Ви!