Катедра "Недвижима собственост"

Девета международна научно-практическа конференция „Недвижими имоти & Бизнес”

понеделник, 15 май 2023 18:20

Разглеждате снимки от Девета международна научно-практическа конференция „Недвижими имоти & Бизнес”

Вижте пълен текст на Девета международна научно-практическа конференция „Недвижими имоти & Бизнес”

Участниците в събитието поздравиха и Светлана Кулева, председател на Камарата на професионалните оценители, Ирена Перфанова, член на Борда на директорите на Европейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти (CEPI) и зам.-председател на НСНИ, Георги Янков, управител и съсобственик на PRIMO+ Недвижими имоти, доц. д-р Иван Стоилов, ръководител катедра &bdquo;Физическо възпитание и спорт". От името на катедра &bdquo;Икономика на туризма" приветствие към форума отправи проф. д-р Еленита Великова.<br>В събитието в залата и онлайн се включиха много преподаватели, студенти и докторанти, представители на бизнеса и браншови организации от сектора на недвижимите имоти. Сред участниците онлайн беше и доайенът на катедра &bdquo;Недвижима собственост" и нейн първи ръководител проф. д-р Йорданка Йовкова.

Участниците в събитието поздравиха и Светлана Кулева, председател на Камарата на професионалните оценители, Ирена Перфанова, член на Борда на директорите на Европейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти (CEPI) и зам.-председател на НСНИ, Георги Янков, управител и съсобственик на PRIMO+ Недвижими имоти, доц. д-р Иван Стоилов, ръководител катедра „Физическо възпитание и спорт". От името на катедра „Икономика на туризма" приветствие към форума отправи проф. д-р Еленита Великова.
В събитието в залата и онлайн се включиха много преподаватели, студенти и докторанти, представители на бизнеса и браншови организации от сектора на недвижимите имоти. Сред участниците онлайн беше и доайенът на катедра „Недвижима собственост" и нейн първи ръководител проф. д-р Йорданка Йовкова.

Страница:

Галерия снимки от Девета международна научно-практическа конференция „Недвижими имоти & Бизнес” ...