Катедра "Икономическа социология"

Студентски форум по случай 40 години на катедра „Икономическа социология” на УНСС и 20-годишнината на катедра „Социология” на ЮЗУ.

понеделник, 25 май 2015 15:30

Разглеждате снимки от Студентски форум по случай 40 години на катедра „Икономическа социология” на УНСС и 20-годишнината на катедра „Социология” на ЮЗУ.

Вижте пълен текст на Студентски форум по случай 40 години на катедра „Икономическа социология” на УНСС и 20-годишнината на катедра „Социология” на ЮЗУ.

&nbsp;На 5-6 май 2015 г. в Университетски център &bdquo;Бачиново&rdquo;, Благоевград се проведе Вторият студентски научен форум на тема &bdquo;<i>Потенциалът на съвременната българска младеж за напредъка на България</i>&rdquo;, организиран по инициатива на студентите от клубовете на младия социолог при катедра &bdquo;Икономическа социология&rdquo; на Университет за национално и световно стопанство и катедра &bdquo;Социология&rdquo; на Югозападен университет &bdquo;Неофит Рилски&rdquo;.

 На 5-6 май 2015 г. в Университетски център „Бачиново”, Благоевград се проведе Вторият студентски научен форум на тема „Потенциалът на съвременната българска младеж за напредъка на България”, организиран по инициатива на студентите от клубовете на младия социолог при катедра „Икономическа социология” на Университет за национално и световно стопанство и катедра „Социология” на Югозападен университет „Неофит Рилски”.

Страница:

Галерия снимки от Студентски форум по случай 40 години на катедра „Икономическа социология” на УНС ...