Катедра "Публична администрация"

ПРОЗИЛИЪНС ЗА ОБУЧИТЕЛИ

сряда, 21 юни 2023 0:00

 

На 21.06.2023 г. гл. ас. д-р Виолета Златкова премина обучение на тема „Прозилиънс за обучители“, по проект Prosilient VET, финансиран от програма „Еразъм+“, организирано от Your Ideas Matter.

padmin_cfdaa_2.1.png

padmin_cfdaa_2.2..png

Обучението беше водено от д-р Лъчезар Африканов, подкрепян от Венета Куйова, и беше предназначено за специално селектирани психолози, обучители, преподаватели, кариерни консултанти и практици. В рамките на няколко сесии, участниците работиха заедно по изясняване на връзката резилиънс-прозилиънс, стратегии и основни принципи, изграждане на прозилиънс, ролята на рефлексията. По време на обучението се изпълниха екипни задачи, представиха се идеи и съвети, свързани с работата на обучителите – творческо решаване на проблеми, процесно творчество, изграждане на прозилиънс нагласи.

Специално време беше отделено на самооценка и тестване, интерпретиране на резултатите и техники за постоянно внимание и усъвършенстване.

padmin_cfdaa_2.3.png

Времето беше използвано и за създаване на взаимодействие, контакт и обмяна на опит между участниците. Обучението приключи с връчване на сертификати и специално разработения тефтер „Трансформирай живота си“ на Яна Аврамова.

padmin_cfdaa_2.4.png

Галерия снимки от ПРОЗИЛИЪНС ЗА ОБУЧИТЕЛИ ...