Катедра "Счетоводство и анализ"

На 12.04.2021 Партньорите от КПМГ България запознаха студенти с нова инициатива, насочена към студенти , които искат да се развиват в сферата на одита – Триатлон за таланти за младши одитори.

четвъртък, 15 април 2021 8:38

На 12.04.2021 Партньорите от КПМГ България запознаха студенти с нова инициатива, насочена към  студенти , които искат да се развиват в сферата на одита – Триатлон за таланти за младши одитори.

 

Студентите и гостите  бяха приветствани от доц. д-р Мария Маркова – преподавател от катедра “Счетоводство и анализ”. Регламентът и условията за участие в триатлона, бяха представени от Валерия Бочева и Милена Клисарска от КПМГ България.

 

Събитиeтo се организира в рамките на договора за сътрудничество между УНСС и KPMG България с координатор доц. д-р Михаил Мусов, научен секретар на катедра „Счетоводство и анализ“. KPMG в България (kpmg.com/bg) е създадена през 1992 г.В момента в нея работят 300 служители в два офиса в София и Варна, които предоставят одиторски, данъчни, правни и консултантски услуги на местни и глобални клиенти в цялата гама от секторите на икономиката.

Галерия снимки от На 12.04.2021 Партньорите от КПМГ България запознаха студенти с нова инициатива, ...