Катедра "Счетоводство и анализ"

Стопанска академия „Д. А. Ценов” бе домакин на работна среща по проект BG05M2OP001-2.016-0004-C01 „Икономическото образование в България 2030”

понеделник, 04 декември 2023 15:07

Разглеждате снимки от Стопанска академия „Д. А. Ценов” бе домакин на работна среща по проект BG05M2OP001-2.016-0004-C01 „Икономическото образование в България 2030”

Вижте пълен текст на Стопанска академия „Д. А. Ценов” бе домакин на работна среща по проект BG05M2OP001-2.016-0004-C01 „Икономическото образование в България 2030”

От страна на бенефициента УНСС в срещата участваха проф. д-р Димитър Димитров &ndash; ректор на УНСС и ръководител на проекта, доц. д-р Росен Кирилов &ndash; координатор проект, Цветомира Пенкова &ndash; администратор на проекта и преподаватели от УНСС, участващи в изпълнението на Дейност 2.3. &bdquo;Споделяне на преподаватели между българските висши училища&rdquo;.<br>Проф. Божинова приветства гостите и изрази удовлетвореност от постигнатите по проекта резултати. Ректорът на УНСС отправи пожелание двете висши училища да продължат да поддържат и да надграждат достигнатите резултати. Двете страни отчетоха положените усилия и упорита работа по дейностите от проекта, сред които са създадените 12 съвместни програми в ОКС &bdquo;бакалавър&rdquo; и ОКС &bdquo;магистър&rdquo; (две от които са на английски език), осъществените мобилности &ndash; и международни, и споделени преподаватели, разработване и въвеждане на дигитално учебно съдържание по съвместните програми и др.

От страна на бенефициента УНСС в срещата участваха проф. д-р Димитър Димитров – ректор на УНСС и ръководител на проекта, доц. д-р Росен Кирилов – координатор проект, Цветомира Пенкова – администратор на проекта и преподаватели от УНСС, участващи в изпълнението на Дейност 2.3. „Споделяне на преподаватели между българските висши училища”.
Проф. Божинова приветства гостите и изрази удовлетвореност от постигнатите по проекта резултати. Ректорът на УНСС отправи пожелание двете висши училища да продължат да поддържат и да надграждат достигнатите резултати. Двете страни отчетоха положените усилия и упорита работа по дейностите от проекта, сред които са създадените 12 съвместни програми в ОКС „бакалавър” и ОКС „магистър” (две от които са на английски език), осъществените мобилности – и международни, и споделени преподаватели, разработване и въвеждане на дигитално учебно съдържание по съвместните програми и др.

Страница:

Галерия снимки от Стопанска академия „Д. А. Ценов” бе домакин на работна среща по проект BG05M2OP0 ...