Катедра "Счетоводство и анализ"

Студенти от УНСС получиха стипендии от Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС)

четвъртък, 14 април 2022 8:13

Разглеждате снимки от Студенти от УНСС получиха стипендии от Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС)

Вижте пълен текст на Студенти от УНСС получиха стипендии от Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС)

На тържествената церемония в залата на ИДЕС проф. д-р Снежана Башева, член на УС на ИДЕС и ръководител на катедра<span>&nbsp;</span><span style="box-sizing: border-box;">&bdquo;</span>Счетоводство и анализ" в УНСС, заяви:<span>&nbsp;</span><span style="box-sizing: border-box;">&bdquo;</span>Присъстваме на едно много хубаво събитие. Инициативата за учредяването на тези две стипендии беше на Управителният съвет на ИДЕС. Те са на името на двама от най-елитните председатели на нашата институция - проф. д-р Димитър Добрев и проф. д-р Станчо Чолаков. Връчването на тези стипендии отправя три сигнала към обществеността. От една страна, ИДЕС като институция показва, че иска да привлече най-добрите, най-можещите, най-знаещите студенти, финансирайки тяхното обучение. От друга страна, УНСС като победител в този конкурс показва, че програмите, които се предлагат на студентите в университета, са най-добрите. Третият сигнал е, че самите студентите, които се явиха на този конкурс показват, че имат желание да работят в областта на одита и да посветят своя живот на тази професия&ldquo;.

На тържествената церемония в залата на ИДЕС проф. д-р Снежана Башева, член на УС на ИДЕС и ръководител на катедра Счетоводство и анализ" в УНСС, заяви: Присъстваме на едно много хубаво събитие. Инициативата за учредяването на тези две стипендии беше на Управителният съвет на ИДЕС. Те са на името на двама от най-елитните председатели на нашата институция - проф. д-р Димитър Добрев и проф. д-р Станчо Чолаков. Връчването на тези стипендии отправя три сигнала към обществеността. От една страна, ИДЕС като институция показва, че иска да привлече най-добрите, най-можещите, най-знаещите студенти, финансирайки тяхното обучение. От друга страна, УНСС като победител в този конкурс показва, че програмите, които се предлагат на студентите в университета, са най-добрите. Третият сигнал е, че самите студентите, които се явиха на този конкурс показват, че имат желание да работят в областта на одита и да посветят своя живот на тази професия“.

Страница:

Галерия снимки от Студенти от УНСС получиха стипендии от Института на дипломираните експерт-счетов ...