Катедра "Статистика и иконометрия"

Задължителна учебна практика за 3-ти курс

четвъртък, 07 май 2020 20:32

Уважаеми колеги,

Както вече знаете, трябва задължително да проведете стаж (учебна практика) по специалността това лято (юни-септември 2020 г.).

За съжаление, трябва да ви уведомим че, поради епидемичната обстановка, на този етап, Националният статистически институт няма да има възможност да приема стажанти тази година.

По тази причина, всеки от вас трябва самостоятелно да организира стажа си като намери място (фирма /организация), в което да го изкара практика по специалността "Статистика и иконометрия". Длъжността на стажа трябва да бъде задължително "анализатор на данни" или "статистик".

 

В прикачените файлове по-долу ще намерите необходимите документи, които трябва да подготвите, за да получите оценка за стажа по време на зимната изпитна сесия през следващата учебна година 2020/2021.

 

След като изкарате стажа и подготвите документите (с подписи и печат), моля сканирайте ги и ги изпратете на мейла на ръководителя на стажа най-късно до края на септември: [email protected].

Оригиналите на документите ще представите на изпита.

Още информация можете да намерите на страницата на катедрата, посветена на стажа: http://departments.unwe.bg/stat/bg/pages/3917/учебна-практика.html

Бъдете здрави!

Прикачени файлове:

application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document UNWE_Doklad.docx - 18 KB

application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document UNWE_KartaZaOcenka-Mentor.docx - 18 KB

application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document UNWE_SlijebnaBelejka.docx - 16 KB

Галерия снимки от Задължителна учебна практика за 3-ти курс ...