Катедра "Регионално развитие"

Дипломираха се бакалаврите от специалност „Регионално развитие“ и магистрите от специалност „Регионален бизнес и мениджмънт", редовно и дистанционно обучение

вторник, 27 ноември 2018 15:38

Позволете ми да поздравя завършващите най-големия университет в България и Югоизточна Европа. Получавате дипломите си от най-стария икономически университет у нас и това е сериозна заявка за успешната ви реализация. Приемете с гордост вашите дипломи, които се уважават не само у нас, но и по целия свят. С тези думи доц. д-р Георги Николов, ръководител на катедра „Регионално развитие“, откри церемонията в зала „Тържествена“. 

Стремяхме се да ви дадем широка подготовка, да издигнем вашия поглед високо и да помогнем за вашето израстване като личности. Колективът на нашата катедра е положил всички усилия вие да имате съвременни качествени знания и практическа ориентация. Носете духа на знанието и продължавайте да се развивате в избраната от вас посока. Ние вярваме във вас, обърна се към абсолвените доц. Николов.

Дипломата, която получавате днес, ви легитимира като посланици на нашия университет. Във всеки успех или неуспех, вие ще бъдете представителите на УНСС, ще черпите от неговата сила и ще умножавате неговия престиж. Истинската битка не е в това да постигнете нещо, а да го защитите. Вярвам, че имате куража, амбицията и знанията как да вземете следващите житейски изпити, обърна се към дипломантите доц. д-р Александър Вълков, в.и.д. заместник-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение.

Университетът е призван да ви създава условия, в които да можете да работите в екип, да търсите себе си и да изразявате собствената си воля по пътя към успеха. Пожелавам ви да приложите на практика това, което научихте при нас, пожела на абсолвентите доц. д-р Камен Петров.

Поздравления към випускниците отправи и гл.ас. д-р Елка Василева, научен секретар на катедрата: Надявам се, че освен всичко останало, сме ви научили да бъдете почтени и коректни във всеки един момент на вашата кариера и вашия живот. Продължавайте със същата енергия да творите добри дела.

Прикачени файлове:

image/jpeg e2a91_DRR%202.jpg - 254 KB

image/jpeg e2a91_DRR%204.jpg - 175 KB

image/jpeg e2a91_DRR%205.jpg - 163 KB

image/jpeg e2a91_DRR%205.jpg - 163 KB

image/jpeg e2a91_DRR%205.jpg - 163 KB

image/jpeg e2a91_DRR%205.jpg - 163 KB

image/jpeg e2a91_DRR%205.jpg - 163 KB

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите от специалност „Регионално развитие“ и магистрите от  ...