Катедра "Публична администрация"

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ЗА СТУДЕНТИТЕ ОТ 4. КУРС

четвъртък, 14 март 2024 11:49

 

На 13 март 2024 г. от 18:00 ч. се проведе информационна среща за студентите от 4. Курс, специалност „Публична администрация“.

Срещата беше открита от доц. д-р Деница Горчилова - ръководител катедра "Публична администрация" и на нея присъстваха гл. ас. д-р Ралица Велева и гл. ас. д-р Виолета Златкова.

padmin_132be_Picture 1.png

В първата част студентите получиха информация за процедурите за приключване на ОКС „бакалавър“ – основни стъпки, които трябва да предприемат, необходимите документи и изисквания, за да могат да се явят на държавен изпит. Беше им показана секцията в сайта на катедра „Публична администрация“, в която да следят за информация, посочени им бяха чести грешки, които се допускат и проверки, които следва да бъдат направени.

padmin_132be_Picture 2.png

След това студентите се запознаха с формата на държавен изпит, брой въпроси, време за решаване на тест, технология на провеждане. Особено внимание беше отделено на конспекта и подготовката, необходима за явяване на държавен изпит.

padmin_132be_Picture 3.png

Във втората част на срещата подробно бяха представени изискванията и възможностите за кандидатстване в магистърски програми, бяха показани и учебни планове и споделена важна информация за съдържанието на обучението, разликите между дистанционна и редовна форма, кариерна реализация и професионално развитие.

padmin_132be_Picture 4.png

В края на срещата беше отделено време за отговор на всички, поставени от студентите,  въпроси и изпратена информация до тях за всички представени и обсъждани теми.

Галерия снимки от ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ЗА СТУДЕНТИТЕ ОТ 4. КУРС ...