Катедра "Публична администрация"

Изкуството в нас – едно от лицата на катедра Публична администрация

сряда, 19 октомври 2022 0:00

На 19.10.2022 г. - денят на Св. Иван Рилски, патронен празник още от основаването на Свободния университет, предшественик на УНСС, се състоя Художествено-творческо събитие „Духът прави силата!“ под патронажа на ректора на УНСС. Това специално събитие беше открито с художествена изложба през аула „Максима“, в която взеха участие преподаватели, служители и студенти на УНСС и продължи с музикално-поетичен спектакъл.

padmin_8bdee_1.jpgpadmin_8bdee_2.jpg

„В своята повече от 100-годишна история, това, което поддържа нашата академична общност е именно този дух – духът на свобода и съзидание!“. С тези думи ректорът даде началото на представлението и пожела успех на участниците.

Бяха представени авторска поезия и музикални изпълнения, събитието беше организирано в четири големи раздела, а накрая завърши с покана към всички присъстващи да се включат в хоро.

padmin_8bdee_3.jpgpadmin_8bdee_4.jpgpadmin_8bdee_5.jpg

Гл. ас. д-р Виолета Златкова от катедра „Публична администрация“ представи свои творби по време на художествено-творческата вечер.  Акцент в цялата изложбата беше нарисуваното от нея щраусово яйце, а голям интерес предизвикаха и другите представени творби – рисувано стъкло и дърво с акрил, отличаващи се с прости форми, ярки цветове и специфична техника.

padmin_8bdee_6.jpg

Изложбата ще остане пред аула “Максима" до 01.11.2022 г.

Галерия снимки от Изкуството в нас – едно от лицата на катедра Публична администрация ...