Катедра "Публична администрация"

На 19.10.2022 г. студентите от първи курс, специалност „Публична администрация“ посрещнаха колегите от УЦМПС.

сряда, 19 октомври 2022 0:00

На 19.10.2022 г. студентите от първи курс, специалност „Публична администрация“ по време на дисциплината „Научна етика“ посрещнаха колегите от УЦМПС.

padmin_6d840_5.jpg

Г-жа Детелина Ангелова направи представяне на програма Еразъм, преглед на историята на програмата, сключени договори за сътрудничество, основните изисквания и възможности, които се предоставят при осъществяване на мобилност. Бяха дадени примери за осъществени успешни мобилности, линкове към информацията в сайта на УНСС и контактна информация на УЦМПС. Вдъхновяващото представяне завърши с мотивиращи послания защо е важно да не се пропуска такава възможност, какви са преимуществата и споделени впечатления от студенти, преминали през това предизвикателство.

padmin_6d840_6.jpgpadmin_6d840_7.jpg

Подробната информация предизвика голям интерес и студентите зададоха своите въпроси за срокове за кандидатстване, изисквания, документи, които е необходимо да подготвят, грантове и предпочитания за университети.

padmin_6d840_8.jpg

Освен това те споделиха своите притеснения по отношение на самостоятелност, вземане на решения, комуникиране на чужд език, провал по време на изпитите. Гл. ас. д-р Златкова разясни начините за съгласуване на дисциплините и признаването на оценките след издържани изпити в чужд университет.

Студентите изпратиха с бурни аплодисменти г-жа Ангелова и благодариха за изчерпателната информация и споделени добри практики.

 

Галерия снимки от На 19.10.2022 г. студентите от първи курс, специалност „Публична администрация“  ...