Катедра "Публична администрация"

Нашият университет подписа споразумение за сътрудничество с Института по публична администрация

четвъртък, 21 юли 2022 0:00

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и изпълнителният директор на Института по публична администрация Павел Иванов подписаха споразумение за сътрудничество.

Двете страни се разбраха да си съдействат по отношение на  повишаване качеството и ефективността на обучението на служителите в държавната администрация, както и да обменят  информация, свързана с обучения, форуми и конкурси, проучвания, анализи и други.

„С този документ за сътрудничество се надявам да работим ползотворно за развитие на професионална държавна администрация, както и за укрепване капацитета на институциите за посрещане на предизвикателствата на съвременните публични политики“, каза ректорът на УНСС проф. Димитров.

„Институтът по публична администрация разчита много на университетите за различни инициативи, които предприемаме. Държавата има нужда от добре подготвена администрация. Затова трябва да се полагат систематични усилия в обучителните програми, които да стимулират организациите и институциите да подобряват моделите си на планиране и управление“, категоричен беше Павел Иванов.

На официалната церемония по подписване на споразумение за сътрудничество присъстваха доц. д-р Росен Кирилов, зам. ректор по дигитализация и киберсигурност, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.- ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, доц. д-р Деница Горчилова, зам.-декан на факултет „Управление и администрация", доц. д-р Александър Вълков,  ръководител на катедра „Публична администрация" (от дясно на ляво)

Галерия снимки от Нашият университет подписа споразумение за сътрудничество с Института по публичн ...