Катедра "Публична администрация"

Гл. ас д-р Виолета Златкова се сертифицира като вътрешен одитор на Системата за управление на качеството в УНСС

понеделник, 09 май 2022 10:10

 

След проведено интензивно обучение за вътрешни одитори на Системи за управление на качеството, разработени спрямо изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015 и отлично представяне на изпита, гл. ас. д-р Виолета Златкова се сертифицира като вътрешен одитор.

padmin_93a25_2e361_Обучение одитори 2022 1.jpg 

Курсът беше организиран съвместно с Института за следдипломна квалификация, Съвета по качество на УНСС и партньорска сертифицираща организация. Програмата обхвана всички въпроси, свързани с изискванията на системата за качество, подробен преглед на клаузите ISO 9001:2015, етапите за планиране, подготовка и провеждане на одит и докладване, а така също последващите дейности. В обучението бяха включени и разнообразни практически задачи – разиграни бяха ролеви игри, разгледани бяха конкретни казуси, разработиха се документи и въпросници, обсъдени бяха ключови моменти и се дискутираха възможни решения.

padmin_93a25_2e361_Обучение одитори 2022 2.jpg

Гл. ас. д-р Виолета Златкова е включена в екипите, които ще участват в предстоящия вътрешен одит и работата на терена на Системата за управление на качество в УНСС започва съвсем скоро. Успех!

 

 

Галерия снимки от Гл. ас д-р Виолета Златкова се сертифицира като вътрешен одитор на Системата за  ...