Катедра "Медии и обществени комуникации"

Обновено: вторник, 23 януари 2024 14:57

Докторантски семинар


Докторантски семинар № 5, 27 май 2024 г.

По традиция в първия работен ден след Деня на славянската писменост и култура – 27 май (понеделник) ще се проведе петото издание на докторантския семинар на катедра „Медии и обществени комуникации.

Докторантите на катедра „Медии и обществени комуникации“ могат да подават темите за доклади на български или английски език, свързани с тематиката на изследователската им работа, в срок до 29 април 2024 г. (понеделник). За подаване на заявка за тема, моля използвайте следния ФОРМУЛЯР (попълването става при вписване с университетски профил; след изтичане на срока формулярът ще бъде неактивен).

Срокът за предаване на финалните варианти на докладите е 13 май 2024 г. (понеделник). Те трябва да отговарят на всички изисквания за техническо оформление, цитиране и описание на библиографски източници, които ще намерите на този ЛИНК КЪМ БЛАНКА ЗА ДОКЛАД.

Всеки доклад трябва задължително да бъде придружен от становище от научния ръководител, а съгласно решение на катедрения съвет на катедра „МОК“ – с приложена към него справка от софтуер за антиплагиатство, направена от научния ръководител. Попълнените в бланката доклади, становищата от научните ръководители (в отделен файл) и справката можете да изпращате на имейл [email protected] в посочения срок за предаване.

Докладите ще бъдат включени в сборник с ISBN номер, публикуван в международната база данни за научни изследвания CEEOL и на сайта на катедра „Медии и обществени комуникации“ или ще бъдат публикувани в списание в списание "Професионално образование".

Организирането на научния форум е финансирано с целева субсидия от фонд НИД на УНСС, договор № НФ-4-2024.


Докладите от Докторантски семинар №4 можете да откриете в списание "Професионално образование", бр. 3 и бр. 4 от 2023 г.

Сборника с доклади от Докторантски семинар №3 можете да откриете тук.

Сборника с доклади от Докторантски семинар №2 можете да откриете тук.

Сборника с доклади от Докторантски семинар №1 можете да откриете тук.