Катедра "МИО и бизнес"

Важно за студентите 4-ти курс, на които предстои защита на преддипломен стаж!

петък, 27 март 2020 9:10 /
Начало:
петък, 27 март 2020
Край:
петък, 15 май 2020
Място:
УНСС, катедра "МИО и бизнес"
Подробности:

Уважаеми колеги,

Поради обективната невъзможност да се осъществи преддипломния стаж, съгласно предвидените условия (три седмици в периода февруари-април), студентите 4-ти курс от специалност "Международни икономически отношения" и "Международни икономически отношения с преподаване на английски език" ще могат да защитят стажа си по един от следните начини:

1. Ако вече са провели стаж или работят на място, което е свързано с проблематиката, по която се обучават, следва да предадат по електронна поща отчет за защита на стажа (съгласно изискванията) до 15 май 2020 г. Оригиналните документи, подписани от работодателя (оценка от работодателя или служебна бележка) се сканират и предават по електронна поща в същия срок.

2. Ако не са започвали или са прекратили стажа си, поради въведеното извънредно положение, или предпочитат този вариант - студентите следва да подготвят разработка на тема: "Влияние на форсмажорните обстоятелства върху международния бизнес" (4-5 страници) и да я предадат по електронен път до 15 май 2020 г. 

По университетската си електронна поща студентите ще получат разпределение по факултетни номера на кой преподавател от катедрата трябва да предадат своите материали по електронен път.