Катедра "Човешки ресурси и социална защита"

Дипломираха се бакалаврите от специалност „Икономика на човешките ресурси“

сряда, 11 декември 2019 14:40

На 23 септември 2015 г. влязохте в тази зала като първокурсници. Ето ни отново тук, четири години по-късно, които изминаха неусетно. Вече сте бакалаври в една от най-предпочитаните специалности в нашия университет. Никога не забравяйте, че сте завършили УНСС“. Това заяви доц. д-р Галина Димитрова, научен секретар на катедра „Чoвешки ресурси и социална защита" на церемонията по връчването на дипломите на бакалаврите от специалност „Икономика на човешките ресурси“.

Доц. Галина Димитрова

„Тези студенти, които издържаха на предизвикателствата през четирите години, заслужават поздравления, но същото заслужават и техните родители“, каза проф. д-р Маргарита Атанасова, декан на Общоикономическия факултет. Тя пожела хубави дни и успехи на дипломантите: „Сигурна съм, че ви предстоят много предизвикателства, не само в професионалната кариера, но и в сложните трансформационни години, които ни очакват. Сигурна съм, че ще се справите, защото притежавате всички нужни качества.“

Проф. Маргарита Атанасова

„Няма как да не се вълнувам днес, защото както аз, така и всички мои колеги виждаме финализиран нашия труд. Положихме усилия да бъдем иновативни, да нямаме стари методи на преподаване. Опитвахме се да ви накараме да се чувствате максимално привлечени в учебния процес. Вие имахте възможността да имате преподаватели, които са практици“, каза гл.ас. д-р Валери Апостолов от катедра „Човешки ресурси и социална защита“.

Гл.ас. д-р Валери Апостолов

Поздрав отправи и отличничката Теодора Тодорова. Тя благодари на преподавателите от името на своите колеги. „Ние имахме възможността да се учим от едни от най-добрите преподаватели, които ни предадоха много важни теоретични и практически. Благодаря и на колегите ми, че бяхме заедно както в лесните, така и в трудните моменти“, посочи абсолвентката (на снимките долу).

Теодора Тодорова

Церемонията продължи с връчване на дипломите (на снимките долу). 

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите от специалност „Икономика на човешките ресурси“ ...