Катедра "Финансов контрол"

НА ВНИМАНИЕТО НА СТУДЕНТИТЕ-ДИПЛОМАНТИ ОТ ВСИЧКИ МАГИСТЪРСКИ СПЕЦИАЛНОСТИ КЪМ КАТЕДРА „ФИНАНСОВ КОНТРОЛ“

неделя, 14 март 2021 19:43 /
Начало:
сряда, 17 март 2021 8:45
Край:
сряда, 17 март 2021
Място:
Подробности:

Във връзка с издадена Заповед № 703/12.03.2021 г. на Ректора на УНСС за отмяна на присъствено провеждане на държавни изпити и защитна на дипломни работи в УНСС, ви уведомяваме, че защитите на дипломните работи към Катедра „Финансов контрол“ ще се проведат онлайн на 17.03.2021 г. от 9.00 ч.

За целта на посочените лични мейли на студентите в дипломните работи ще бъде изпратена покана за събитието (защитата) през приложението на Microsoft Teams.

Всеки дипломант следва да подготви кратка презентация на MS Power Point, която да сподели по време на защитата си. Представянето на презентацията следва да е в рамките от 10 до 15 минути, като обхване основните аспекти на дипломната работа.

 

За да се подготви за защитата дипломантът трябва да изтегли приложението на Microsoft Teams на компютър, който ще използва на самата защита, с работещ микрофон и камера. Дипломантът влиза с посочения имейл и от полетата най-вляво избира иконка Teams, където ще види, че е добавен в определена група.

 

На сайта на катедрата, един ден преди защитата, ще бъдат публикувани списъци, съдържащи следните данни:

Студент с име и факултетен номер

Комисия за защита №

Председател на комисията

На определената за защита дата, 15 минути преди обявения час, студентите се включват онлайн с приложението на Microsoft Teams на Държавен изпит „Защита на дипломна работа“. Всеки дипломант показва документ (лична карта и студентска книжка), с който удостоверява своята самоличност  пред изпитната комисия. Председателят на комисията определя последователността на представяне според последователността на факултетните номера в графика. Съставът на изпитните комисии се научава непосредствено преди започване на Държавният изпит „Защита на дипломна работа“.

Държавната изпитна комисия обявява оценките накрая след като приключи изпитът на всички студенти.

 

13.03.2021 г.                                                                           катедра „Финансов контрол“