Катедра "Финанси"

Румънски студенти по програмата Еразъм+ участваха в лекция по дисциплината „Международна търговия“, водена от катедра „МИО и бизнес“

понеделник, 22 април 2024 19:40

Студенти от Букурещкия университет по икономически изследвания, Румъния взеха активно участие в лекцията по дисциплината „Международна търговия“ на гл.ас. д-р Васил Гечев, преподавател от катедра „МИО и бизнес“, проведена на 15 април 2024 година.

Катедра“Финанси“, която бе домакин на студентите и техните преподаватели, изказва огромна благодарност за професионално проведената лекция и за съдействието на катедра „МИО и бизнес“ при организирането на една от дейностите, които бяха заложени в програмата на студентите от Букурещкия университет по икономически изследвания, Румъния!

 

Румънските студенти и техните преподаватели проявиха огромен интерес към дисциплината предвид на това, че в учебния план на специалност „Финанси и банки“ при Букурещкия университет по икономически изследвания, Румъния, не е залегнала тази интересна и актуална дисциплина.

 

 

Катедра „Финанси“ при УНСС бе домакин на 34 студента и трима техни преподаватели от департамент „Финанси и банки“ на  Университета по икономически изследвания в Букурещ, Румъния в периода 15-19 април 2024 година.

 

Галерия снимки от Румънски студенти по програмата Еразъм+ участваха в лекция по дисциплината „Межд ...