Катедра "Недвижима собственост"

Катедра „Недвижима собственост” с меморандум за сътрудничество в помощ на професионалната реализация на студентите

петък, 03 юни 2022 11:54

Разглеждате снимки от Катедра „Недвижима собственост” с меморандум за сътрудничество в помощ на професионалната реализация на студентите

Вижте пълен текст на Катедра „Недвижима собственост” с меморандум за сътрудничество в помощ на професионалната реализация на студентите

Катедра &bdquo;Недвижима собственост&rdquo; подписа меморандум за сътрудничество в помощ на професионалната реализация на студентите. Доц. д-р Георги Забунов, ръководител катедра &bdquo;Недвижима собственост&rdquo; и Савас Кесаноглу, управител на фирма &bdquo;Гребул Инвест&rdquo; ЕООД, подписаха договор с предмет на дейност осигуряване на по-добри възможности за кариерно развитие и реализация на студенти от УНСС, чрез посещения на място, срещи с практици, организация на учебни и преддипломни стажове и практики, трудови борси и други инициативи.<br>На събитието присъства и доц. д-р Драгомир Стефанов, главен секретар по социално-битовите въпроси на учащите и чуждестранни студенти, преподавател в катедра &bdquo;Недвижима собственост&ldquo; и доц. д-р Надя Гилина,<i>&nbsp;</i>преподавател в същата катедра.

Катедра „Недвижима собственост” подписа меморандум за сътрудничество в помощ на професионалната реализация на студентите. Доц. д-р Георги Забунов, ръководител катедра „Недвижима собственост” и Савас Кесаноглу, управител на фирма „Гребул Инвест” ЕООД, подписаха договор с предмет на дейност осигуряване на по-добри възможности за кариерно развитие и реализация на студенти от УНСС, чрез посещения на място, срещи с практици, организация на учебни и преддипломни стажове и практики, трудови борси и други инициативи.
На събитието присъства и доц. д-р Драгомир Стефанов, главен секретар по социално-битовите въпроси на учащите и чуждестранни студенти, преподавател в катедра „Недвижима собственост“ и доц. д-р Надя Гилина, преподавател в същата катедра.

Страница:

Галерия снимки от Катедра „Недвижима собственост” с меморандум за сътрудничество в помощ на профес ...