Катедра "Предприемачество"

Лекция-среща на тема "Как да развием потенциала на младите хора в университетите и ги подготвим и мотивираме за успешен бизнес и кариера в международна, мултикултурна среда"

четвъртък, 25 септември 2014 16:06 /
Начало:
четвъртък, 09 октомври 2014 10:00
Край:
Място:
зала "Тържествена" на УНСС
Подробности:

Катедра "Предприемачество" и Клубът на младия иновативен предприемач при УНСС организират лекция-среща на тема:

"Как да развием потенциала на младите хора в университетите и ги подготвим и мотивираме за успешен бизнес и кариера в международна, мултикултурна среда" на 9-ти октомври от 10.00 часа в зала "Тържествена" на УНСС.

Лектор: г-жа Мади Шарма, международен предприемач, собственик на "Мади Груп".

След представянето на г-жа Шарма ще има дискусия по теми, интересуващи студентите.

 

* Кратка биография на Мади Шарма

Мади е предприемач, основател и управител на "Мади Груп". Основавайки първата фирма в своя дом, днес бизнесът ? се разраства до международна група от фирми, получила наградата на Обединеното кралство за най-добър работодател и инвеститор в хората. Мади е член на Европейския икономически и социален комитет в Брюксел, член на политическата група за женско предприемачество за Европа, Индо-британския търговски съвет и др. Международен спикър в областта на предприемачеството, женското предприемачество и корпоративната социална отговорност.

Като представител на бранда носещ нейното име, Мади вярва, че щом Версаче може да го направи, тя също може. Нейната група от фирми следва мисията "местно действие – глобално въздействие", използвайки иновативни идеи.

Базирайки се наличния опит, нейните презентации мотивират и вдъхновяват другите да използват своя потенциал, да превръщат предизвикателствата във възможности и следвайки дадена цел, да я използват като двигател на промяната – т.нар. "ефект на Мади".

"Ти трябва да бъдеш промяната, която искаш да видиш" Ганди

"Без извинения" Мади