Катедра "Счетоводство и анализ"

На 13.03.2022 Deloitte България проведе майсторски клас на тема МСФО 6 „Проучване и оценка на минерални ресурси“ и приложението му в практиката.

понеделник, 14 март 2022 9:29

На 13.03.2022 г. Delfitte България проведе майсторски клас на тема МСФО 6 "Проучване и оценка на материални ресурси" и приложението му в практиката.

Визуализация на изображенията

Началото на майсторския клас бе дадено от доц. д-р Мария Маркова, преподавател от катедра „Счетоводство и анализ“, която приветства студентите, гостите и лекторите.В началото на майсторския клас Галена Жеркова – специалист Човешки ресурси в Deloitte България, представи дейността на Deloitte България и кариерните възможности, които дружеството предоставя на студентите от УНСС в областта на одита.

Визуализация на изображенията

Лектори бяха Игнат Ангелов - Старши Одит Мениджър и Людмила Иванова – Одит Проджект Мениджър. Те разясниха важността на одита и одитните процедури и представиха както изискванията, заложени в МСФО 6, така и трудностите, с които са се сблъсквали в практиката си при прилагането на стандарта.

Визуализация на изображенията

Лекцията завърши с дискусия и Q&A сесия, на която студентите и гостите имаха възможност да зададат своите въпроси и да обсъдят неяснотите по прилагане на МСФО 6.

Събитията се организират в рамките на договора за сътрудничество от 29.05.2019 г. между УНСС и Deloitte България с координатор доц. д-р Мария Маркова, катедра „Счетоводство и анализ“. Deloitte България (https://www2.deloitte.com/bg/bg.html) е една от водещите организации в страната, която предоставя професионални услуги в сферата на одита, данъчно-правни услуги, услуги по управление на риска и консултантски услуги в областта на финансите.

Галерия снимки от На 13.03.2022 Deloitte България проведе майсторски клас на тема МСФО 6 „Проучван ...