Катедра "Счетоводство и анализ"

И през 2024 година катедра „Счетоводство и анализ“ ще продължи да предлага за своите студенти интересни събития, организирани съвместно с бизнеса в лицето на Deloitte България.

петък, 02 февруари 2024 15:33

И през 2024 година катедра „Счетоводство и анализ“ ще продължи да предлага за своите студенти интересни събития, организирани съвместно с бизнеса в лицето на Deloitte България.

На 31.01.2024 г. в централния офис на Делойт се състоя среща между проф. Даниела Фесчиян – ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“, проф. Снежана Башева, доц. Мария Маркова и представители на Делойт България - Силвия Пенева – управляващ съдружник, Деси Динкова – ръководител Одит практика и Галена Жеркова – отдел Човешки ресурси, на която бяха обсъдени задачи за календарната 2024 година както и за предстоящата академична 2024/2025 година.

Отново ще бъдат организирани майсторски класове за нашите магистри на интересни тематики – МСФО стандарти, ESG стандарти, Изкуствения интелект в счетоводството и други. За нашите бакалаврите ще бъдат организирани класове по Excel и процесите на инвентаризация. Делойт България ще предложи и различни форми на стаж в компанията, с които студентите ще бъдат запознати по време на учебния процес. Специално за нашите студенти от 3 курс, бакалаври ще бъде предложен и 8 дневен курс в края на месец юни, разработен от Делойт, с практически умения и акценти към професията. Успешно завършилите курса ще получат сертификат от Делойт. Отново ще бъдат дарени ценни книги, учебници и други материали от компанията за обновената библиотека на УНСС.

Мероприятието се провежда в рамките на договора за сътрудничество от 29.05.2019 г. между УНСС и Deloitte България с координатор доц. д-р Мария Маркова от катедра „Счетоводство и анализ“ към Финансово-счетоводен факултет.

Галерия снимки от И през 2024 година катедра „Счетоводство и анализ“ ще продължи да предлага за св ...