Катедра "Счетоводство и анализ"

В периода 16 -21 април 2023 г., ръководителят на катедрата проф. д-р Снежана Башева и проф. д-р Румяна Пожаревска посетиха по програмата Еразъм, университета на Тулуза (UTC)

понеделник, 24 април 2023 9:41

В периода 16 - 21 април 2023 г., ръководителят на катедра "Счетоводство и анализ" проф. д-р Снежана Башева и проф. д-р Румяна Пожаревска, поситеха по програмата "Еразъм" университета на Тулуза (UTC).

Проф. д-р Румяна Пожаревска (вляво), проф. J. Boutant и проф. д-р Снежана Башева (вдясно)

Те проведоха редица срещи с френските си колеги с цел да обменят опит и да набележат начините, по които ще си сътрудничат по програма „Еразъм+“ .
На срещата с проф. J. Boutant (Maître de Conférences,TSM-Research,Responsable du Master 2 Comptabilité Contrôle Audit, Responsable du département Comptabilité Contrôle), те се запознаха с начина на администриране и организиране на учебния процес в департамента, както и с условията, които предлага Университета в Тулуза (UТC) за мобилност по програма „Еразъм+“. От своя страна проф. д-р Снежана Башева и д-р Румяна Пожаревска представиха възможностите, които предлага УНСС като учебни програми и материална база.

Галерия снимки от В периода 16 -21 април 2023 г., ръководителят на катедрата проф. д-р Снежана Баш ...