Катедра "Счетоводство и анализ"

Бакалаврите от „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ получиха своите дипломи

четвъртък, 10 ноември 2022 13:30

На тържествена церемония бакалаврите от „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ получиха своите дипломи в зала „Тържествена“.

„Вие се изучавахте в период, който наложи нов начин на общуване и преподаване, социална дистанция. Разбира се, това се отразяваше, както на преподавателите, така и на нашите възпитаници. Но вие се справихте и днес сме тук, за да получите вашите бакалавърски дипломи. Тук са вашите преподаватели, които бяха с вас през тези четири години и предполагам са удовлетворени от това, което сте показали. Вашата програма е уникална, защото обединява в себе си най-сложната част от три научи дисциплини – счетоводство, финанси и финансов контрол. Освен това, вие изучавате тази специалност на английски език, което допълнително усложнява нещата. Но вие сте се справили чудесно!“, каза в началото на церемонията проф. д-р Снежана Башева, ръководител катедра Счетоводство и анализ".

„За мен е чест да ви поздравя от името на ректорското ръководство на УНСС с вашето дипломиране. Няма да говоря обаче като представител на ректорското ръководство, а като ваш преподавател. Днес завършва един нелек етап от вашия живот и следва нелек, дори по-труден. Пожелавам ви куража да избирате трудния път, защото само той води до професионални успехи и лично щастие“, каза на дипломантите доц. д-р Михаил Мусов, зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество и преподавател в катедра Счетоводство и анализ" на Финансово-счетоводния факултет.

Проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ", също поздрави абсолвентите. „Искам да ви благодаря за това, че ни се доверихте. Сбъдвайте мечтите си и бъдете наши посланици навсякъде по света. Успех и на добър час!“, пожела проф. Фесчиян.

Доц. Мусов връчи на отличника на випуска Самуил Иванов и грамота от името на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Той получи и писмо от декана на факултета: „Като декан на Финансово-счетоводния факултет на УНСС ви поздравявам за отличния успех по време на следването. Пожелавам ви здраве и успешна реализация“, е част от посланието, което той получи от проф. д-р Румен Брусарски, декан на факултета. Името на Самуил Иванов ще бъде вписано в Златната книга на декана на Финансово счетоводния факултет.

„Благодарен съм на всички преподаватели, които бяха до нас през тези четири години. Благодаря ви за усилията да развиете нашите умения“, каза отличникът Самуил Иванов.

Галерия снимки от Бакалаврите от „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ получиха ...