Катедра "Счетоводство и анализ"

На 06.12.2021 г. Deloitte България проведе майсторски клас на тема МСФО 9 „Финансови инструменти“.

четвъртък, 16 декември 2021 13:42

На 06.12.2021 г. Deloitte България проведе майсторски клас на тема МСФО 9 „Финансови инструменти“

Началото на майсторския клас бе дадено от доц. д-р Атанаска Филипова-Сланчева, преподавател от катедра „Счетоводство и анализ“, която приветства студентите, гостите и лекторите.

 

Лектор беше Пламена Йовчевска, Старши Одит Мениджър в Deloitte България. Тя представи на присъстващите основните насоки, зададени в МСФО 9, както и някои от по-специфичните проблеми, с които практикуващите счетоводители и одитори се сблъскват при прилагане на изискванията на стандарта.

Освен теоретичните постановки на МСФО 9, лектори представиха и множество практически казуси по прилагането на стандарта.

Лекцията завърши с Q&A сесия, на която студентите и гостите имаха възможност да зададат своите въпроси и да обсъдят неяснотите по прилагане на МСФО 9.

Събитията се организират в рамките на договора за сътрудничество от 29.05.2019 г. между УНСС и Deloitte България с координатор доц. д-р Мария Маркова, катедра „Счетоводство и анализ“. Deloitte България (https://www2.deloitte.com/bg/bg.html) е една от водещите организации в страната, която предоставя професионални услуги в сферата на одита, данъчно-правни услуги, услуги по управление на риска и консултантски услуги в областта на финансите.

 

Галерия снимки от На 06.12.2021 г. Deloitte България проведе майсторски клас на тема МСФО 9 „Финан ...