Катедра "Икономика на транспорта и енергетиката"

Комисия от катедра "Икономика на транспорта и енеретиката" обяви първенците от Националното състезание по транспорт и енергетика

събота, 20 април 2024 10:21

Комисия в състав, одобрен от Катедрения съвет на катедра "Икономика на транспорта и енергетиката" прегледа всички постъпили проекти на ученици за участие в Националното състезание по транспорт и енергетика.

На база резултатите от оценяването на постъпилите проекти в първи тур, Комисията обявява първенците в състезанието, на които ще бъде издаден сертификат и ще бъде призната оценка "Отличен (6.00)" за резултат от конкурсен изпит в УНСС за професионално направление „Икономика“, специалност „Икономика на транспорта и енергетиката“.

Първенци в националното състезание по транспорт и енергетика от първи тур: 

1. Петър Светославов Равначки - ученик в 12 А клас на СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ – гр. Благоевград

2. Фани Георгиева Иванова - ученичка в 12 клас на Професионална гимназия по керамика, с. Гара Елин Пелин

3. Златомир Николов Зарков - ученик в 12 клас на Професионална гимназия по керамика, с. Гара Елин Пелин

4. Кристиян Димитров Иванов - ученик в 12 клас на Професионална гимназия по керамика, с. Гара Елин Пелин

Благодарим за участието на всички! Желаем успех на Държавните зрелостни изпити и Ви очакваме в специалност "Икономика на транспорта и енергетика" през предстоящата 2024/2025 учебна година!

За всички заинтересовани кандидат-студенти в нашата специалност - предстои втори тур на състезанието, както и възможности за кандидатстване в предварителните и редовната кандидат-студентски кампании. 


Галерия снимки от Комисия от катедра "Икономика на транспорта и енеретиката" обяви първенците от Н ...