Катедра "Статистика и иконометрия"

ВАЖНО!!! Държавен изпит и защита на дипломни работи (бакалаври и магистри)

събота, 09 април 2022 19:15

Държавният изпит на бакалаврите от специалност "Статистика и иконометрия" ще се проведе на 22.06.2022 г. от 9:00 ч.

Всички студенти, които ще се явят на изпит на тази дата, след полагане на всички семестриални изпити, трябва да подадат молби до 20.06.2022 г. в Отдел студенти "Бакалавър". За целта трябва да носят две снимки и студентска книжка.

Студентите, които не направят това или имат невнесени оценки няма да бъдат допуснати до държавен изпит.

Студентите представят дипломните си проекти в хартиен вариант директно на самия държавен изпит (без да ги предават предварително), но само след като са получили подпис от дипломния си ръководител.

-----------------------------------------

Защитата на магистърските тези (дипломните работи) на магистрите от специалност "Анализ на данни със специализиран софтуер" и "Статистика и иконометрия" ще се проведе на 22.06.2022 г. от 9:00 ч.
Студентите-магистри, които ще защитават дипломна работа трябва:
1. Да представят готовите работи до 10.06.2022 в каб. 2062 (след тази дата дипломни работи няма да се приемат).
2. Да подадат молби до 10.06.2022 г. в отдел "Студенти - Магистър". За целта трябва да носят две снимки, титулна страница на дипломната работа с подпис на научния ръководител и да имат печат от библиотеката, че не дължат книги.

В кабинет 2062 трябва да се представи едно хартиено копие на дипломната работа, а на имейл: [email protected] трябва да се изпрати електронен вариант (PDF файл) на тази дипломна работа.

Галерия снимки от ВАЖНО!!! Държавен изпит и защита на дипломни работи (бакалаври и магистри) ...