Катедра "Публична администрация"

Проектът на нашата докторантка Светлана Съботинова беше отличен в конкурса на в. "Капитал" - "Иновации и добри практики в здравеопазването"

четвъртък, 03 декември 2020 19:40

padmin_45a71_SSabotinova.pngpadmin_c01eb_safe_image.php.jpgpadmin_74d16_2_logo.png


Здравната платформа i-Health получи отличие в годишния конкурс на в. Капитал - “Иновации и добри практики в здравеопазването

 

В категория „Дигитално здравеопазване“ в годишния конкурс на в.Капитал - “Иновации и добри практики в здравеопазването“ екипът на САНОМА в лицето на Светлана Съботинова и Димитър Йонков участва с проект Здравната платформа i-Health, като нова практика за медицинско съдействие, която до момента не е реализирана у нас. Водещи консултанти по проекта са проф.Евгения Делчева, УНСС и проф. д-р Маргаритка Бончева. Заслужено проектът беше отличен втори в категорията „Дигитално здравеопазване“, благодарим на организаторите и престижното жури за възможността да се съревноваваме с водещи в здравеопазването участници.

Порталът утвърждава нов подход в предлагането на медицински услуги от подбрани здравни заведения и лаборатории, селектирани по определени критерии като добра медицинска практика, модерна апаратура и доказани специалисти. 

Платформата е част от портфолиото на „САНОМА”, компания ориeнтирана към предоставяне на решения в здравната сфера на база интегрирани информационни системи и услуги, които улесняват взаимодействието и комуникацията между здравните заведения и пациентите.

Най-добрите проекти бяха обявени по време на Седмата годишна конференция "Иновации и добри практики в здравния сектор" на 27 ноември 2020 г., като награждаването на най-добрите проекти ще се осъществи в първото тримесечие на 2021 година.

Повече информация за проекта може да намерите на https://i-health.bg/2020/12/02/i-health-с-отличие-дигитално-здравеопазване/

Галерия снимки от Проектът на нашата докторантка Светлана Съботинова беше отличен в конкурса на в. ...