Катедра "Публична администрация"

Държавен изпит за специалност „Публична администрация“, ОКС „бакалавър“, дистанционно обучение

четвъртък, 13 януари 2022 9:31 /
Начало:
понеделник, 21 март 2022 10:00
Край:
понеделник, 21 март 2022 11:30
Място:
Подробности:

Държавният изпит за специалност „Публична администрация“, ОКС „бакалавър“ - дистанционно обучение, ще се проведе на 21.03.2022 г. (понеделник) от 10.00 ч. в MS TEAMS. Продължителността на изпита е 90 мин.

Конспектът за подготовка за държавен изпит може да видите тук.

За да бъдете допуснати до държавен изпит, е необходимо:

1)    Да сте положили успешно всички семестриални изпити.

2)   Всички оценки от следването ви да са нанесени в системата (проверете в Web-student). При проблеми търсете съответния преподавател през служебната му поща.

В периода 07-11.03.2022 г. трябва да проверите дали всички оценки от следването ви са нанесени в системата. (проверете в Web-student). Всички необходими за допускане до държавен изпит документи ще получите по имейл от ЦДО.

За успешно полагане на държавния изпит:

1) Осигурете си компютър с камера и добра интернет връзка. Попълването на тест през телефони крие рискове. Катедрата не поема отговорност за проблеми, дължащи се на използваните от студента технически средства.

2) За по-сигурна връзка се препоръчва изполването на интернет браузър CHROME.

3) За индивидуализиране на държавния изпит, тестът няма да бъде предоставян чрез линк, а ще бъде публикуван в създаденото виртуално пространство (специален таб в MS TEAMS).

Задължително е да влезете в изпита, следвайки бутона, който ще се появи в WEB-Student. Направете го най-късно до 09.40 ч., за да има време за проверка на техническата връзка и инструктаж.