Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Дипломираха се бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“

петък, 06 декември 2019 13:25

На тържествена церемония в аула „Максима“ дипломите си получиха бакалаврите от специалностите „Маркетинг“, „Маркетинг и стратегическо планиране с преподаване на английски език“, „Прогнозиране и планиране“ и „Маркетинг“ – дистанционно обучение.


„Казват на теория, че теорията и практиката трябва да съвпаднат, но в практиката това не е така. Ще се убедите, че много от нещата, на които сме се учили, в практиката не стоят по същия начин. Понякога това е за сметка на практиката, а друг път за сметка на теорията“, каза на дипломантите проф. д.н. Симеон Желев, декан на факултет „Управление и администрация“.

Проф. Симеон Желев


Деканът посъветва абсолвентите да благодарят за подкрепата на своите родители, да знаят колко „тежи“ дипломата от УНСС и да търсят реализацията си в България. „Не мислете в началото за големи заплати и постове. Всичко идва с опита. Търсете перспективна работа. Днес работодателите се борят за добрите студенти. Бъдете здрави и мислете в перспектива“, пожела на дипломантите проф. Желев.

Абсолвентите


Бакалаврите поздрави и г-н Pосен Мисов, изпълнителен директор на Българската асоциация на рекламодателите (БАР). „За нас е изключително стойностно партньорството, което имаме с вашия университет. Тази година именно ваш студентски отбор спечели първата златна награда в конкурса на БАР. Надяваме се тази тенденция да се развива. Бизнесът и България ви очакват и това е истината. Помислете преди да тръгнете към Терминал 2. Тук има възможности за реализация, ние го доказваме с дейността си. Мислете без граници, творете без граници и създавайте“, пожела на абсолвентите г-н Мисов.

Г-н Росен Мисов


„Аз ви познавам и съм оптимист. Вие сте един от най-силните випуски, на които съм преподавал“, каза проф. д-р Христо Катранджиев, ръководител на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“.

Проф. Христо Катранджиев


Ръководителят на катедрата даде няколко ценни съвета на дипломантите, като цитира „Хамлет“ от Уилям Шекспир (на снимките долу).


Колегите си поздрави отличничката Марина Тодорова, която е и носител на първото място на Националната олимпиада по маркетинг 2019. „Благодаря на катедрата за възможностите, които ни даваха да се учим от най-добрите, да се развиваме не само професионално, но и да израстваме като личности. Нашите преподаватели ни учиха да мислим, да действаме и да постигаме успехи. Колеги, времето е безценно. Не го губете, за да правите нещо, което не обичате. Ценете времето си и го използвайте за нещо, което ви доставя удоволствие“, каза дипломантката.

Марина Тодорова


Церемонията продължи с връчване на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ ...