Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

„Студент на годината 2017“ в категория „Бакалавър“ е от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“

четвъртък, 16 ноември 2017 18:00

За шести пореден път в аула „Максима“ се проведе церемонията по награждаването на „Студент на годината“.  Събитието бе организирано от Студентския съвет при УНСС под патронажа на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев. 

Наградата в категория „Бакалавър на годината“ получи Александрина Желязкова, четвъртокурсничка от специалност „Маркетинг и стратегическо планиране с преподаване на английски език“. Тя беше наградена от доц. Миланка Славова и Димитър Дилчев.

„Признателна съм за този приз“, благодари Александрина. Тя поздрави „виновниците“ за събитието и допълни, че успехите й са резултат от екипна работа.

Александрина Желязкова и доц. Миланка Славова

Александрина Желязкова и доц. Миланка Славова

Основната цел на конкурса е всяка година да бъдат награждавани студенти от УНСС за постигнати резултати в научната, културната, спортната и други дейности, които допринасят както за образователния процес, така и за утвърждаването на университета като водеща образователна институция на национално и международно ниво.

Студент на годината 2017, УНСС

Студент на годината 2017, УНССГалерия снимки от „Студент на годината 2017“ в категория „Бакалавър“ е от катедра „Маркетинг и стр ...