Катедра "Маркетинг и стратегическо планиране"

Национална олимпиада по маркетинг 2019

сряда, 10 април 2019 10:21 /
Начало:
събота, 11 май 2019 9:00
Край:
събота, 11 май 2019 18:00
Място:
Голяма конферентна зала
Подробности:

Катедра „Маркетинг и стратегическо планиране” (УНСС) с подкрепата на А1 организира Национална олимпиада по маркетинг 2019, която ще се проведе на 11 май 2019 г. от 09:00 часа в Голяма конферентна зала на УНСС.

От 2009 година Олимпиадата е утвърдена като академично и практическо студентско съревнование. Тя е състезание между студенти, които се обучават в бакалавърски и магистърски програми по специалност „Маркетинг“ в България.

Олимпиадата ежегодно свързва университетските знания и умения с реалните бизнес практики, като създава условия за обмен на опит и идеи между студенти, преподаватели и водещи компании. Тя отличава най-подготвените студенти и задава съвременните стандарти в обучението по „Маркетинг“.

Направление „Маркетинг“ на А1 ще представи реален казус, върху който ще работят студентите. А1 ще осигури награди за най-добрите участници, отличени от комисия в състав представители на телекома и преподаватели от различни ВУЗ. 

Национална олимпиада по маркетинг 2019

В олимпиадата участие ще вземат екипи от студенти на следните университети:

  • Икономически университет – гр. Варна, www.ue-varna.bg
  • Нов български университет – гр. София, www.nbu.bg
  • Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ – гр. Пловдив, https://uni-plovdiv.bg/
  • Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – гр. Свищов, www.uni-svishtov.bg
  • Университет за национално и световно стопанство – гр. София, www.unwe.bg
  • Югозападен университет „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград, www.swu.bg

А1 България има привилегията да е част от живота на милиони хора чрез продуктите, услугите и иновативните решения, които предлага. Тя е отворена към хората, света и възможностите на технологиите, които движат света напред. А1 се гордее и споделя успехите на своите близо 4 000 служители. Можете да научите повече за възможностите за стаж и работа в А1 от сайта на компанията: www.a1.bg/rabota