Катедра "Медии и обществени комуникации"

За четвърта поредна година #unwemedia ще бъде партньор на „Работилница за репортери“

четвъртък, 04 март 2021 12:47

Тази седмица официално бе дадено начало на ученическия конкурс-обучение „Работилница за репортери“. Темата за 2021 г. е „Поглед към доброто“, а за четвърта поредна година катедра „Медии и обществени комуникации“ – УНСС ще работи рамо до рамо с организаторите от Espresso News.

Традиционно ръководителят на катедрата доц. д-р Стела Ангова ще бъде сред членовете на журито, което ще определи победителите в конкурса, а гл. ас. д-р Иван Вълчанов ще е част от менторите, даващи обратна връзка по време на изпълнение на задачите. И тази година отличените участници ще получат грамота, с която ще им бъде призната отлична оценка за кандидатстване за обучение в направление "Обществени комуникации и информационни науки", специалности "Медии и журналистика" и "Медия икономика" в УНСС.

От настоящото издание, поради засилен интерес на ученици от цялата страна към журналистическия проект, „Работилница за репортери 2021“ официално разширява обхвата си на национално ниво. В тази връзка конкурсът-обучение за първи път ще се провежда на два етапа – първият ще включва писане на есе по определената тема, а класиралите се за втория ще работят по ежеседмични журналистически задачи.

Всички подробности и срокове можете да видите на Фейсбук страницата на конкурса и сайта на Espresso News.

??Започва регистрацията за участие в журналистическия конкурс-обучение "Работилница за репортери 2021“! Тазгодишната тема...

Posted by Работилница за репортери on Tuesday, March 2, 2021

---

unwemedia.com

Харесайте страницата на катедра „МОК“ във Facebook

Последвайте профила на катедра „МОК“ в Instagram 

Абонирайте се за канала на катедра „МОК“ в YouTube

Галерия снимки от За четвърта поредна година #unwemedia ще бъде партньор на „Работилница за репорт ...