Катедра "Управление"

АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ "БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ" НАРЕКОХА СВОЯ ПРАЗНИК "КНИЖКОВ ДЕН"

петък, 21 януари 2011 15:00

В края на “сезона на дипломите” получиха своите удостоверения за висшисти бакалаврите и магистрите от специалността “Бизнес администрация”. Финалният резултат от защитите (през юли 2010 г.) бе “облечен” и в документална форма, даваща за абсолвентите най-важния и необходим старт в модерната професия.

Това е випуск, който ще остави следа, изрази високата си оценка за новите колеги проф. Маргарита Харизанова, ръководител на катедра “Управление”. Яснота в бъдещето тя внесе с напомнянето: “Понякога ще бъдете на предна позиция в кариерата, понякога ще изоставате... Надбягването е дълго и изисква постоянство и упорство!”

УНСС е елитен и елитарен университет, изтъкна проф. Харизанова. Не забравяйте, че сте негови възпитаници! Бъдете горди, че завършвате една от най-популярните и атрактивни специалности за студентите в цял свят! И то специалност в направление, акредитирано с най-висока оценка у нас, каза още ръководителят на катедрата.

Настъпи “книжков ден”!, благодари за всичко довело до този очакван резултат първата по успех от випуска – отличничката Б. Андонова. С малко носталгия тя “върна лентата” към началото на следването, оцени усилията на випуска за 40-те “бакалавърски” изпита, говори за отворените врати на практиката и продължаващото обучение, като не забрави за новите приятелства и благодарността към преподавателите.

Галерия снимки от АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ "БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ"  НАРЕКОХА СВОЯ ПРАЗНИК "КНИЖКОВ ДЕН"  ...