Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Представяме ви нашите изявени студенти от специалност Бизнес логистика - среща с Павел Атанасов студент от 4ти курс ОКС Бакалавър

понеделник, 13 март 2023 11:25

"Казвам се Павел и съм студент в 4-ти курс на  специалност „Бизнес логистика“ ОКС Бакалавър в УНСС. От 3 години работя в лаборатория за клинични проучвания „Комак Медикал“ като специалист логистик. 

logistics_ac0a6_Павел 1.jpg           logistics_ac0a6_Павел 2.jpg     

Определено не съжалявам за избора си да запиша специалност „Бизнес логистика“ в УНСС!  Родителите ми ме насочиха към нея, а мненията на специалисти, които работят в тази сфера окончателно оформиха решението ми.

Днес, ако отново съм кандидат-студент, пак бих избрал „Бизнес логистика“ и препоръчвам на всеки ученик, който иска да получи интересно и перспективно образование от много добри преподаватели и големи възможности за професионално развитие, да избере тази специалност и да продължи образованието си тук!

Специалността, която изучавам е тясно свързана с работата ми. Често ми се налага да прилагам знанията по дисциплините, които съм изучавал, както и работата ми помага за ученето. Използвам примери от практиката си в проектите, които правим, а работейки по специалността, разбирам по – добре теорията.

Много ми харесва отношението на преподавателите ни към студентите – подхождат с разбиране към нас и наистина ни желаят доброто, дават ни формули за успех. С това свързвам и най-хубавите моменти от студентските ми години – ходенето на лекции, добра среда и преподаватели, посещенията на логистичните бази на различни предприятия. Убеден съм, че приятелствата, които създадохме тук ще останат и след дипломирането ни, защото са истински и ценни!

logistics_ac0a6_Павел 4.png

Не на последно място през тези четири години разбрах, че ако искаш да извлечеш максимална полза от обучението, трябва да си редовен на лекции и упражнения и да се включваш активно в срещите на място  или в УНСС с  представители на големи компании, като част от дългогодишна инициатива на катедра "Логистика и вериги на доставките" -   "Срещни бизнеса, бъди успешен в логистиката! "




Прикачени файлове:

image/jpeg Логистика и ВД - 2022-2023.jpg - 213 KB

Галерия снимки от Представяме ви нашите изявени студенти от специалност Бизнес логистика - среща с ...