Катедра "Логистика и вериги на доставките"

Среща на студенти с мениджъри от "Евромаркет Кари"

петък, 30 ноември 2018 10:07


На 26.11.2018 г. в рамките на дисциплината „Складово-манипулационни системи“ с титуляр доц. Н. Драгомиров се проведе среща между студентите от 3 курс и представители на Евромаркет Кари.

С презентации за дейността на Евромаркет в България и принципите за работа с клиенти на Toyota взеха участие гостите г-н Николай Станчев – Изпълнителен директор Евромаркет Кари и г-н Ангел Ангелов – Бранд мениджър Toyota. По време на срещата се постави акцент на продуктовата гама на Toyota Material Handling, както и нейното приложение в практиката.

Доц. Драгомиров сподели пред аудиторията, че за успешната реализация на студентите в практиката са необходими повече подобни срещи и заяви готовност съвместната работа с Евромаркет да бъде задълбочена.

EmK1.JPG

 EmK.JPG

Eвромаркет Кари АД е част от Евромаркет Груп (www.euromarket.bg) и e специализиранo търговскo-инженерингово дружество за проектиране, доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз, лизинг и наем на подемно-транспортна техника, стелажни системи, работни платформи и специализирана почистваща техника. Компанията предлага  на своите клиенти цялостни и оптимални технико-икономически решения за тяхната логистика и почистване, осигурява перфектно сервизно обслужване и съпътстващи услуги.

Eвромаркет Кари е изключителен представител на Toyota Material Handling Europe за България. Компанията предлага пълната гама техника на производител No 1 в света:

  • мотокари и газокари TOYOTA от 1,5 до 8,0 тона
  • триопорни и четириопорни електрокари TOYOTA от 1.0 до 8,5 тона
  • специализирана складова техника (електрически палетни колички, стакери, ричтраци, ордер пикъри, електрически влекачи и тристранно обработващи машини)

 

Галерия снимки от Среща на студенти с мениджъри от "Евромаркет Кари" ...