Катедра "МИО и бизнес"

СТЕФАНИ ЙОТОВА: МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА ПО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ МИ ПОМОГНА ДА НАВЛЯЗА ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКО В МАРКЕТИНГА И ДА НАУЧА НЕЩА, КОИТО ГИ НЯМА В УЧЕБНИЦИТЕ

четвъртък, 03 август 2023 0:00
Стефани Йотова завършва бакалавърска степен по ,,Маркетинг” в УНСС, а през 2023 г. защитава магистърска теза по специалност ,,Дигитален маркетинг” към катедра ,,МИО и бизнес” ??

ierb_7ceec_Стефани Йотова_ДМ.jpg

? Защо избрахте магистратура към катедра ,,МИО и бизнес”?
? Маркетингът винаги ми е бил интересен. По време на бакалавъра, изкарах програмата Дигитален маркетинг в SoftUni и ми допадна изключително много. С магистратурата по Дигитален маркетинг исках да надградя тези знания.
?Каква е темата на магистърската Ви теза и мотивацията да се спрете на нея?
? Темата на магистърската ми теза е „Присъствие на протестантската църква в България в социалните мрежи“. Избрах темата, защото исках да е нещо различно и уникално, а не да говоря са поредния бранд/бизнес/организация. И по-научно казано: Изборът на темата е мотивиран от актуалността й във връзка с все по-голямото развитие и присъствие на социалните мрежи във всяка област от живота на обществото, в това число и църквата.
? Как магистратурата надгради вашата бакалавърска степен?
? Магистърската програма по дигитален маркетинг ми помогна да навляза още по-дълбоко във водите на маркетинга и да науча неща в тази област, които са актуални за живота днес, а не само такива, които са в старите и неактуални учебници.
? С какво смятате, че магистратурата към катедра ,,МИО и бизнес” ще ви помогне в професионалната реализация и кариерно развитие?
? Смятам, че ще отвори врата да започна работа на позиция, която се занимава с дигитален маркетинг на сегашното ми работно място.
?? За тази и другите магистърски програми на катедрата вижте тук ??
https://departments.unwe.bg/ierb/bg/pages/26430/%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%b1%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5.html
??? Краен срок за кандидатстване за магистърските програми: 3 септември онлайн на magistri.unwe.bg

Галерия снимки от СТЕФАНИ ЙОТОВА: МАГИСТЪРСКАТА ПРОГРАМА ПО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ МИ ПОМОГНА ДА НАВЛ ...