Катедра "МИО и бизнес"

ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ УЧАСТВА В СЕМИНАР, ПОСВЕТЕН НА 25 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ПОДЕЛЕНИЕ “СТУДЕНТСКИ СТОЛОВЕ И ОБЩЕЖИТИЯ (ССО) КЪМ УНСС

събота, 22 април 2023 0:00
В обучението участваха Ректорът проф. Димитър Димитров, замесник ректорът проф. д-р Цветана Стоянова, доц. д-р Драгомир Стефанов – Главен секретар по социално битови въпроси на учащите и чуждестранни студенти, г-н Пламен Пенев – изпълнителен директор на П“ССО“ и председателят на Студентския съвет Ангел Стойков.
ierb_fd09c_sasho1.jpg
Представените теми бяха свързани с бъдещите насоки за развитие на студентските столове и общежития на УНСС, ролята на домовите съвети и основните предизвикателства в работния процес на управителите на студентски общежития.
ierb_fd09c_sasho2.jpg
Доц. д-р Александър Христов представи презентация на тема: „Как да общуваме ефективно с поколението Z“, като наблегна на основните характеристики на съвременните млади хора. Той сподели професионален опит като пиар специалист, както и личен опит с работата си със студентите, като постави няколко акцента върху особеностите на поколение “Z”. Някои от тях са свързани с технологиите и възприятието на младежите, че „Мобилното устройство е продължение на тялото“. Друг момент е, че младите хора търсят гъвкавост и стават ангажирани, когато се убедени, че нещо им харесва, но също вярват, и че много неща зависят от тях. Те са с широки интереси, но невинаги имат търпение да се задълбочават. В заключение, подходът в общуването с тях трябва да е разчупен и по възможност - индивидуален.

Галерия снимки от ДОЦ. Д-Р АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ УЧАСТВА В СЕМИНАР, ПОСВЕТЕН НА 25 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАН ...