Катедра "МИО и бизнес"

„КАРГИЛ“ ПРЕДСТАВИХА СТАЖАНТСКАТА СИ ПРОГРАМА ПРЕД СТУДЕНТИТЕ ОТ „МИО“

неделя, 23 април 2023 0:00
 
Студентите от специалност "МИО", изкушени от възможностите за стаж в глобална компания, имаха възможността да се срещнат със служители на "Каргил" #cargill, част от които също са завършили нашия университет.
ierb_8f2ad_kargil1.jpg
Това бяха Владимир Шенков, мениджър „Финанси“ и Васил Рачев, също мениджър „Финанси“, които разказаха за интересната история на компанията, нейната структура, както и представиха подробно нейните основни дейности и някои от спецификите на международния бизнес. Те разказаха за своето лично развитие в компанията и какви са предимствата да са част от нея.
ierb_8f2ad_kargil2.jpg
Много интересна и полезна част от презентацията беше тази с възможностите за професионална реализация и стаж, които са в отделите „Финанси“, „Снабдяване“, „Транспорт и логистика“ и „Човешки ресурси“ на компанията. Тя бяха представени от Марина Янчева (специалист „Подбор“), а Яна Пешева (също специалист „Подбор“) направи малък куиз и раздаде награди на най-съобразителните студенти.
ierb_8f2ad_kargil3.jpg
Благодарим на Каргил за гостуването, а на студентите пожелаваме успешно кандидатстване и представяне в стажантската програма!
ierb_8f2ad_kargil4.jpg
ierb_8f2ad_kargil5.jpg

Галерия снимки от „КАРГИЛ“ ПРЕДСТАВИХА СТАЖАНТСКАТА СИ ПРОГРАМА ПРЕД СТУДЕНТИТЕ ОТ „МИО“ ...