Катедра "МИО и бизнес"

НАШАТА СТУДЕНТКА EНЕЯ ГЕОРГИЕВА СПЕЧЕЛИ ВТОРО МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС "СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА", КАТЕГОРИЯ "СТОПАНСКИ НАУКИ"

вторник, 07 март 2023 0:00
Нашата студентка Eнея Георгиева спечели второ място в националния конкурс "Студент на годината", категория "Стопански науки".
16-ят конкурс за най-успешни студенти, организиран от Националното представителство на студентските съвети (НПСС) беше под патронажа на президента Румен Радев, а наградите бяха връчени на тържествена церемония, която се състоя в аула „Максима" на нашия университет.
ierb_5b457_енея 1.jpg
Не за пръв път катедра "МИО и бизнес" има победител в най-престижния студентски конкурс.
Енея Георгиева е студентка в 4-ти курс в специалност “Международни икономически отношения с преподаване на английски език”. Тя е най-младият редактор във Forbes България, част от селекцията „Топ 5 на младите жени в предприемачеството на Европа“ на AmCham EU и JA Europe, съавтор на Европейската конвенция за младежката работа 2020 – 2025, член на Асоциацията на Европейските журналисти. Има над 500 анализи, интервюта и публикации в сферата на икономиката и финансите за сп. Икономика и Economic.bg. Била е младежки посланик на НАТО и делегат на Европейската комисия. Посланик на промяната 2022, JAMBA. През декември 2022 г. тя стана и "Студент на годината на УНСС".
ierb_5b457_енея 2.jpg
Повече за конкурса и церемонията по награждаване прочетете тук ?? https://tinyurl.com/2vte8c8b

Галерия снимки от НАШАТА СТУДЕНТКА EНЕЯ ГЕОРГИЕВА СПЕЧЕЛИ ВТОРО МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС "СТУДЕ ...