Катедра "МИО и бизнес"

Съвместна инициатива между Experian Bulgaria и катедра ,,МИО и бизнес”

четвъртък, 17 ноември 2022 0:00
На 15.11.2022 г. се проведе съвместна инициатива между Experian Bulgaria и катедра ,,МИО и бизнес”, на което присъстваха студентите в специалност "МИО" от трети и четвърти курс.
Представителите на Experian Bulgaria бяха Дамян Илиев, финансов мениджър и възпитаник на специалност МИО, УНСС, както и д-р Петко Бъчваров, финансов бизнес партньор в Experian Bulgaria.
ierb_469ec_111.jpg
Дамян разказа за компанията и работата му в компанията, като сподели какви са ежедневните предизвикателства пред него и неговия екип. Той сподели и как Experian е преминал през тежката за всички 2020-та година. Кулминацията на събитието се състоя в представяне на реален бизнес казус пред студентите, чиято цел е да тества различни качества като аналитично мислене и работа в екип.
През м. декември сформирани екипи от студенти ще имат възможност да представят своите решения на казуса пред експерти от различни отдели в Experian. Събитието ще се проведе в офиса на компанията.
Инициативата между катедра ,,МИО и бизнес” и Experian Bulgaria е от изключително значение, защото показва на студентите алтернативни професионални възможности за реализация, предоставя досег до реална бизнес среда и дава възможност на студентите да изложат своите идеи пред утвърдени специалисти, от които ще получат обратна връзка.
ierb_469ec_222.jpg
Участието в подобна инициатива е безценен опит, който ще бъде от полза за професионалното развитие на всеки участник. А най-добрите студентите ще имат възможността да станат част от Experian Bulgaria. 
Прикачени файлове:

image/jpeg 222.jpg - 526 KB

Галерия снимки от Съвместна инициатива между Experian Bulgaria и катедра ,,МИО и бизнес” ...