Катедра "МИО и бизнес"

Отворен е приемът в магистърска програма "Дигитален маркетинг", 2 семестъра

четвъртък, 06 януари 2022 11:08
    Отворен е приемът в магистърска специалност "Дигитален маркетинг", 2 семестъра, редовно обучение.

Цели на обучението:

Специалността е разработена и се осъществява съвместно с практици от дигиталните маркетингови агенции в България. Тя цели да надгради и развие дигиталните знания и умения за създаването и управлението на дигиталното съдържание, придобити в предишните образователно-квалификационни степени. Студентите получават цялостна представа за същността на дигиталния маркетинг, неговото интегриране в общата маркетингова стратегия на фирмата, използването на дигиталните маркетингови канали, планирането и изпълнението на дигитални кампании. Те придобиват знания и умения да използват бизнес интелигентните системи, да прилагат софтуерни бизнес решения за връзките с клиентите, както и да се ориентират в правните проблеми на регулирането на дигиталния бизнес на национално и международно равнище. Обучението развива компетентности за идентифицирането на етични и професионални проблеми в дигиталния маркетинг, за поемането на отговорност, за ученето в бързо променящия се свят на дигиталния маркетинг и социалните медии и за непрекъснатото професионално развитие.

Професионална реализация:

Завършилите специалността могат да се реализират  успешно в различни сфери на маркетинговата дейност, както на малки и средни предприятия, така и на големи международни компании. Възможно поле на професионална реализация са също държавната и местната администрации, и особено там, където е необходимо участието на маркетингови специалисти за осъществяването на комуникацията с различни групи заинтересовани лица. 

За начина на кандидатстване вижте тук: https://magistri.unwe.bg/bg/pages/17758/%d1%83%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b4%d0%b0%d1%82%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5.html

Вижте учебния план на програмата тук:

Прикачени файлове:

application/pdf plan.pdf - 172 KB

application/pdf plan (1).pdf - 179 KB

Галерия снимки от Отворен е приемът в магистърска програма "Дигитален маркетинг", 2 семестъра ...