Катедра "МИО и бизнес"

Tържествена церемония за магистрите на дуалната програма „Mеждународен бизнес с преподаване на английски език“ между УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT)

събота, 18 февруари 2023 0:02
?? На тържествена церемония магистрите, завършили дуалната програма „Mеждународен бизнес с преподаване на английски език“ между УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT), получиха дипломите си.
? Приветствие към дипломантите направи доц. Светла Бонева от катедрата, координатор на магистърската програма, която ги поздрави за завършването и им пожела още много успехи.
? Ректорът проф. д-р Димитър Димитров поздрави дипломантите и заяви, че нашият университет има огромен потенциал да повиши качеството и интензитета на сътрудничеството между двата университета и че УНСС ще продължи да работи с италиански университети в тази посока.
? „Денят на дипломирането е кулминацията на обучението и е уникално преживяване, което и аз самата помня през годините като един от най-вълнуващите и красиви моменти от личния си живот“, каза доц. Хебе Нанони, представител на посолството на Италия в България. „Сигурна, че вие като студенти ще успеете да трансформирате по най-добрия начин това, което сте получили от преподавателите си и от хората, които са допринесли за вашето формиране“.

Галерия снимки от Tържествена церемония за магистрите на дуалната програма „Mеждународен бизнес с  ...