Катедра "Финанси"

Информация за специалност „Финансов мениджмънт“ – дистанционно обучение по сроковете за предаване, записване и провеждане на он-лайн Държавен изпит „Защита на дипломна работа“ на 31.03.2023г. от 13 часа

петък, 17 февруари 2023 2:34

Информация

За специалност „Финансов мениджмънт“

– дистанционно обучение

по сроковете за предаване, записване и провеждане

на он-лайн Държавен изпит „Защита на дипломна работа“

на 31.03.2023г. от 13 часа

 

Защитата на студентите от специалност „Финансов мениджмънт“ - дистанционно обучение ще се проведе он-лайн през MS Teams на 31.03.2023г. от 13,00 часа.

Предаването на готовите и одобрени от научните ръководители дипломни работи за студентите от специалност „Финансов мениджмънт“ – дистанционно обучение на имейла на административния секретар [email protected]  е от 27.02.2023г. (понеделник)  до 12 часа на 28.02.2023г. (вторник). Моля да има копие и до дипломанта, и копие до следните имейл адреси: [email protected]  и [email protected]g  - ЦДО.

Титулната страница на дипломната работа, която ще се предава на научния ръководител по имейл за защита през м.03.2023г., съдържа следните елементи – трите имена на студента, фак. №, специалност, форма на обучение, университетски имейл адрес на дипломанта и GSM на дипломанта (вж. Форма на Титулна страница на дипломна работа ).  Посоченият университетски имейл да не се подчертава, за да се вижда ясно.    

В края на електронния екземпляр на дипломната работа се прилага и  екземплярът от  заявлението (във word формат без подписи),  одобрено от научния ръководител с утвърдената тема (вж. Форма на Заявление ).   

Научните ръководители изпращат одобрените дипломни работи на административния секретар в електронен вид  (word формат) в срок до 12 часа на 28.02.2023г. на имейл: [email protected] . Моля да има копие и до дипломанта, и копие до следните имейл адреси: [email protected]  и [email protected]g  - ЦДО.

Ако дипломните работи съдържат приложения  (таблици, графики, схеми и др.), да бъдат сложени след „Използвана литература“ в края на дипломната работа. Не се приемат файлове с отделни приложения.   

Записването на студентите в отдел „Студенти-магистър“ към ЦДО  се осъществява като студентите изпратят на имейла на г-н Николай Свиленов  - [email protected] в срок от 27.02.2023г. до 28.02.2023г. следните документи:

- Декларация за лични данни /изтеглете от ТУК/,

- копия на дипломите за средно и висше образование

- две снимки паспортен формат /4,5х3,5см - надписани с две имена и факултетен номер/ на място в ЦДО /приемно време от 9:00 до 15:00ч./ или изпратят по куриер на адрес: 1700 София, Район “Студентски", ул. 8-ми декември №19, УНСС, Център за дистанционно обучение

 

ИЗИСКВАНИЯ

ПРИ  П Р Е Д А В А Н Е  НА ГОТОВАТА ДИПЛОМНА РАБОТА

НА НАУЧНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ ПО  ИМЕЙЛ 

 Научните ръководители получават по имейл разработените дипломни работи в (word формат)  от дипломантите.

Научните ръководители изпращат одобрените дипломни работи в електронен вид  (word формат) на административния секретар [email protected] в срок до 12 часа на 28.02.2023г. Моля да има копие и до дипломанта, и копие до следните имейл адреси: [email protected]  и [email protected]g  - ЦДО.

В края на дипломната работа, дипломанта прилага:

= Декларация за авторство  (вж. Форма на Декларация за авторство )     и

= Заявлението,  одобрено от научния ръководител с утвърдената тема.   Образецът на заявлението може да бъде изтеглен от сайта на катедра „Финанси“ – раздел „Магистри“.    

 

Записването за защита се осъществява в отдел “Магистърска степен” в периода от 27.02.2023г. (понеделник) до 28.02.2023г. (вторник), който е определен от катедрата за предаване на дипломните работи.    

Дипломантите ще  получат рецензиите си по електронна поща от административния секретар г-жа Диана Зорова на посочения университетски имейл на титулната страница на дипломната работа.    

Галерия снимки от Информация  за специалност „Финансов мениджмънт“  – дистанционно обучение по сро ...